Een kijkje in de keuken

Onze werkwijze

Rubor Woonvloeren heeft een ruim assortiment in PVC vloeren, laminaat, houten vloeren, marmoleum, tapijt, vinyl en zelfs kunstgras. 
De mogelijkheden hiermee zijn eindeloos en wij kijken ook graag naar wat wij voor u kunnen betekenen.

WIJ ZORGEN ER GOED VOOR

Transport en opslag

Producten in ons magazijn zijn droog en op de juiste temperatuur opgeslagen hierbij moet u bijvoorbeeld denken aan het materiaal voor de eventuele gietvloer of de lijm, zodat uw toekomstige vloer onder de beste omstandigheden wordt bewaard. Ook tijdens het transport zorgen wij goed voor uw vloer zodat de kwaliteit gewaarborgd blijft. 

De eerste stap

Acclimatiseren

Een dag voordat wij starten leveren wij al de vloer. Zo kan deze aan de kamertemperatuur wennen en hierdoor zal krimpen of uitzetten voorkomen worden. Wij stapelen de planken uit de verpakking weg van een verwarming, ramen of directe zonlicht. Heeft u vloerverwarming? Schakel deze tijdens het acclimatiseren uit voor 24 – 72 uur. 

een mooie vlakke vloer

Egaliseren

Ieder hobbeltje of bobbeltje valt op bij een nieuwe vloer. Vooral als de zon er op staat. Dit voorkomen wij door de vloer te egaliseren. Hiermee kunnen we ieder oneffenheid uit de vloer halen en is uw PVC- of Laminaatvloer altijd vlak en  zonder onderliggende imperfecties.  

nabewerking egaliseren

Opschuren

Om er zeker van te zijn dat echt alle oneffenheden uit de vloer zijn schuren wij deze na het egaliseren op om zodoende elke mogelijke luchtbel te verwijderen. Hiermee wordt ook de kwaliteit van het eindresultaat bepaald.

eindelijk het echte werk

Leggen

Na al deze stappen starten wij met het leggen van de vloer. Bij PVC en Laminaat starten wij met de langste baan in het midden van de ruimte en breiden wij steeds verder uit. Met meer dan 15 jaar ervaring en 1000e vloeren die wij al gelegd hebben, mogen wij onszelf wel kundig noemen. Mocht u hier aan twijfelen, bekijk dan de foto’s op onze Facebook pagina.

EEN NETTE AFWERKING

Plinten

Om de vloer tot zijn recht te laten komen en zorg te dragen dat beschadigingen in de loop der jaren zo minimaal mogelijk zijn. Monteren (indien gewenst) wij plinten naar uw wens en smaak. Dit kunnen diverse soorten opzet plinten of lage plakplinten zijn, waarbij kleur en materiaal keuze geheel op uw wensen worden afgestemd. 

geen lekkage

Afkitten

Om de kwaliteit hoog te houden en er voor te zorgen dat er geen vocht of vuil onder uw vloer terecht komt kitten wij alle naden en randen dicht. Natuurlijk in een kleur die past bij uw vloer.

Wij laten hem blinken

Schoonmaken

Natuurlijk genieten wij ook van ons geleverd werk en zien graag het geheel aan het einde van de klus. Daarom boenen wij de vloer op en zorgen er voor dat hij mooi schoon opgeleverd wordt. 

Is een pvc vloer een slimme keuze?

Beter dan vloerbedekking, tegels,
laminaat of parket?

Onze PVC vloeren hebben een beschermde toplaag, de enige onderhoudt die u hoeft uit te voeren is stofzuigen of dweilen. Nooit meer een vergeelde of vervuilde voeg schoon schrobben, een uitputtende schuurbehandeling of waxbehandeling ondergaan. De kwaliteit blijft uitmuntend en daarom geeft de fabrikant ook een garantie van 15 tot 25 jaar!

KOM EENS LANGS

IN ONZE SHOWROOM

Schoolstraat 2
5761 BV Bakel
info@ruborwoonvloeren.nl

of bel: 06 11446347