een kleine greep uit

Ons Assortiment

Rubor Woonvloeren heeft een ruim assortiment in PVC vloeren, laminaat, houten vloeren, marmoleum, tapijt, vinyl en zelfs kunstgras. 
De mogelijkheden hiermee zijn eindeloos en wij kijken ook graag naar wat wij voor u kunnen betekenen.

PVC Vloeren

voor iedere ruimte geschikt

PVC Vloeren

PVC vloeren hebben de uitstraling van echt hout of steen en voelen door het reliëf in de toplaag ook aan als een houten of stenen vloer. PVC vloeren passen zich snel aan de temperatuur in de ruimte aan en zijn uitermate geschikt voor vloerverwarming en -koeling. Daarnaast zijn PVC vloeren makkelijk schoon te houden, vaak bestand tegen water en voorzien van een antisliplaag. Bij Rubor Woonvloeren vindt u o.a. de collecties van mFLORModuleo en Forbo.

UW TRAP BEKLEDEN?

Met PVC of laminaat

PVC is een veelgebruikte kunststof voor de bekleding van trappen. Een andere veelvoorkomende kunststof is laminaat. PVC is beschikbaar in vele soorten en kleuren. PVC wordt als trapbekleding geplaatst met behulp van hoekprofielen. Deze hoekprofielen worden op de hoeken van de bestaande treden gezet. Hierdoor moeten de oude traptreden enkel vlakgeschuurd te worden en heb je weinig afval nadat de trap af is. Daarnaast is PVC makkelijk in het onderhoud en zeer slijtvast.

Een zachte, warme vloer

Tapijt mogelijkheden

Tapijt geeft een natuurlijk en geborgen gevoel. Het is er in alle mogelijke uitvoeringen en kleuren. Van koele rustgevende kleuren tot warme uitnodigende kleuren. In elke situatie verhoogd deze vloerbedekking je comfort en geeft het een sfeervolle en behaaglijke uitstraling.

Voor kinderen is het heerlijk en veilig spelen op een zachte en warme ondergrond. Tapijt maakt akoestiek voller, ronder en natuurlijker. Tevens dempt het contactgeluiden waaronder hakken. Tapijt isoleert warmte en is daardoor energiebesparend. Je hebt geen last van koude die vaak boven een harde  vloer hangt. Zelfs in de winter kun je gezellig op tapijt gaan liggen.

Tijdloos en robuust

Laminaat

De meeste mensen denken dat een laminaat vloer altijd geluid met zich meebrengt wanneer hier op gelopen wordt, maar ook laminaat kan met de juiste ondervloer geluiddempend zijn. Wanneer u dus op zoek bent naar een vloer met dezelfde warmte en uitstraling als een houten vloer, maar beter voor de portemonnee, dan is laminaat kopen een goede optie. Bij Rubor Woonvloeren vindt u o.a. de collecties van Beautifloor en Quick-step.


Ongekende mogelijkheden

Marmoleum

Maak kennis met Marmoleum. Een fascinerende wereld van kleuren en dessins. Met een breed scala aan collecties biedt Marmoleum ongekende mogelijkheden. Ons doel is een excellente vloer met optimale eigenschappen voor elke omgeving. Een hygiënische vloer, geïnspireerd door de natuur. Forbo’s linoleumvloeren, bekend onder de merknaam Marmoleum, staan voor veelzijdigheid, duurzaamheid en kracht. Een materiaal dat zowel ecologisch als economisch waarde toevoegt aan alle moderne en eigentijdse architectuur.

EEN NETTE AFWERKING

Plinten

Iedere (nieuwe) vloer verdient de perfecte afwerking. Wij hebben ieder soort en maat plint in ons assortiment. Bent u op zoek naar een plint die u zelf naar smaak kan overschilderen, ook dit kan! De mogelijkheid om gegronde plinten te leveren en eventueel monteren is bij ons mogelijk.

voor uw raam

Raamdecoratie

Al onze raambekleding bestellen wij direct bij de fabriek, waardoor je niet voor tussenhandel betaalt. Ga voor onze populaire houten jaloezieën, houtlook PVC jaloezieën of industriële aluminium jaloezieën. Op zoek naar jaloezieën op maat voor de badkamer? Ga voor PVC jaloezieën. Ook kunnen wij plissé-, vouw-, en rolgordijnen leveren.

Is een pvc vloer een slimme keuze?

Beter dan vloerbedekking, tegels,
laminaat of parket?

Onze PVC vloeren hebben een beschermde toplaag, de enige onderhoudt die u hoeft uit te voeren is stofzuigen of dweilen. Nooit meer een vergeelde of vervuilde voeg schoon schrobben, een uitputtende schuurbehandeling of waxbehandeling ondergaan. De kwaliteit blijft uitmuntend en daarom geeft de fabrikant ook een garantie van 15 tot 25 jaar!

KOM EENS LANGS

IN ONZE SHOWROOM

Schoolstraat 2
5761 BV Bakel
info@ruborwoonvloeren.nl

of bel: 06 11446347